Novi Sad
15.10.2013.
05:14 > 05:41
U organizaciji Grada i Nacionalne službe zapošljavanja danas će u zapadnom holu Spensa biti održan Sajam zapošljavanja.
  • vera

    20.10.2013 11:52
    govor ljubavi
    Dopustimo da zaljubljenost i rodbinske veze izgube na svojoj tezini
  • peki

    15.10.2013 12:47
    Kome da se predstaviš? Ljudima koje su poslodavci poslali po kazni, nekad i portirima?!

    Prikupe CV-jeve, drmnu par ljutih i zbrišu. I tako se traži posao, to je ultra mega-giga-šansa i sl..

    Cela poenta je da se budže slikaju, ranije - gradonačelnik a sad njegov podsekretar za nešto.
    Farsa.

  • 15.10.2013 10:00
    Umesto da se ta beskorisna institucija smanjuje ili ukine jer nema nikakve svrhe,u Uzicu su podigli josh jedan sprat i radi oko 50 cinovnka koji samo maltretiraju nezaposlene zakazujuci im neke intervjue beskorisne kao npr. anketa:Sta vi mislite o zaposljavanju u Srbiji! Strasno!
  • Nizina

    15.10.2013 06:51
    A kako oni
    Mene je uvek zanimalo ti što rade u NSZ kako su oni našli posao? Zbog talenta, lepote lepog CV-a ili možda nešto drugoi je presudilo?

    Glupo je da neki balavac objašnjava čoveku kako da nađe posao ako je on sam došao preko veze. Neko ko je promenio bar 5-6 posla ima iskustvo to da priča...
  • marija

    15.10.2013 06:42
    šarena laža
    U NSZZ mogu da rade i deca sa osnovnom školom. Dođeš, napišu ti datum kad sledeći put da dođeš i to je to... čista nepotrebna radna mesta... Na birou sam 14 godina i nikada me niko nije pozvao od njih da radim niti sam preko njih našla posao. Sve ove godina radila sam na crno... sad trenutno ne radim... Čak ni knjižice više ne overavaju... čist lopovluk...
  • Srba

    15.10.2013 06:35
    Nacionalna sluzba za zamajavanje
    Nacionalnu sluzbu za zaposljavanje trebalo je jos odavno ukinuti. Njih stotine savetuju kako napisati CV i pripremiti se za intervju, a na internetu postoji hiljadu sajtova domacih i stranih kako se pripremiti za intevju i napisati CV. Ja jos nisao cuo da su oni nekoga zaposlili, a citav njihov evidencioni posao moze da vodi jedna mala privatna agencija.
  • Jovan

    15.10.2013 05:47
    Nikad se nisam prijavio na biro, jer imam osecaj da bih ih poslao tamo gde sunce ne sija da su krenuli da mi prete kako ce me skinuti ako im se ne javljam svaka tri meseca. Osim toga, posao sam sam nasao. Biro sluzi za "udomljavanje" partijskih poltrona.
  • 14.10.2013 11:13
    Ovi sajmovi zaposljavanja(jebote koji fantomski izraz)su cista sarena laza!Ja ne znam zaista da li u to iko vise veruje!To ovi iz ZZ organizuju da bi imali sta da rade!Tako izmisljaju razne glupave aktivnosti..te ako se ne pojavis na razgovoru u tom zavodu velikim slovima prete-bices odmah skinut sa evidencije!Cista lebalezatorska birokratija!Sta je svrha njihovog postojanja jos mi nije jasno..
  • simica

    10.10.2013 16:00
    uzaludno
    Ja sam godinama išao na te sajmove imam VII stepen. Nikad nisam ni reč čuo od tih "kompanija".
    To je podvala, bolje spavajte podjednake su Vam šanse da nadjete posao. A o NSZZ oni postoje onako, nikad jos nisam čuo da su oni nekog zaposlili. Oni se mogu zameniti sa jednih dobrih informacionim sistemom.
  • Zaposlena

    10.10.2013 09:12
    U se i u svoje kljuse
    Sve to što kažu nadobudni iz NSZZ-a okačite mačku o rep. I te njihove obuke o pisanju CV-a i razgovoru su vise nego patetnične. Kad sam promenila taktiku i prestala njihove "savete" da primenjujem, našla sam i posao.
  • seljak

    10.10.2013 06:51
    @sajam zaposljavanja
    Sindikati su podvala radnickoj klasi a NSZZ je
    podvala omladini i prevarenim radnicima.
    I jedni i drugi postoje radi vlasti,sebe i statistike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna